21570
page-template-default,page,page-id-21570,page-parent,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

Wie zijn wij?

Team

Alle maatschapsleden en medewerkers staan ingeschreven in het centraal kwaliteitsregister van de beroepsvereniging (KNGF) en het ‘gespecialiseerde’ register voor manueeltherapeuten (NVMT). Dit stelt eisen aan het professioneel handelen en aan de bekwaamheden die door (verplichte) na- en bijscholing op een hoog niveau worden gehouden.

Praktijkhouders

Cris Aalberts (1961) is een vertrouwd gezicht bij Fysiopraktijk De Koostraat. Cris is naast fysiotherapeut ook sportfysiotherapeut. Voor fysiotherapie voor oudere mensen bent u bij hem aan het juiste adres. Hij is de kniespecialist in de praktijk en weet veel van medische fitness, fysiotherapie bij kanker, neurologische ziektebeelden en artrose. U kunt ook bij hem terecht voor dry needling. “Bewegen is het beste medicijn”, vindt hij.

BIG-nummer: 29032961404

Marlous Broekhuizen (1977) werkt sinds 2003 in de Koostraat. tot medio 2011 werkte zij in loondienst, daarna trad ze toe tot de maatschap.

Marlous heeft veel ervaring, en affiniteit in de behandeling van klachten gerelateerd aan het bekken. Ze behandelt vrouwen met lage rug-en bekkenklachten rondom hun zwangerschap, maar daarnaast ook andere klachten van bekkenpijn en bekkenbodemproblematiek. Ze heeft hiervoor diverse aanvullende cursussen gevolgd, maar er óók voor gekozen om niet de Masteropleiding bekkenfysiotherapie te volgen. Dit, omdat zij ook de algemene fysiotherapie nog steeds erg interessant vindt en zich op divers terrein blijft ontwikkelen middels cursussen en nascholingen.

“het behandelen van tieners tot 90-plussers, van zeer diverse afkomst en achtergrond, voor korte behandeltrajecten of jarenlange behandelrelaties, ik vind het werken in Osdorp nog elke dag een feestje”.

BIG-nummer: 79051244104

Medewerkers

Marjolein Hellmann (1989) werkt sinds 2013 bij Fysiopraktijk de Koostraat en is in 2019 toegetreden tot de maatschap. Eind 2016 heeft zij haar Master Manuele Therapie aan de SOMT afgerond.

Ze heeft veel affiniteit met lage rug, nek-en hoofdpijnklachten. Daarnaast ziet zij ook algemene fysiotherapeutische klachten.

“Ik vind de klachten aan wervelkolom het meest uitdagend en leuk om te behandelen. Met name hoofdpijnklachten vind ik erg interessant omdat ze zo divers en bij elke patiënt anders zijn”.

U kunt bij haar terecht voor Manuele Therapie, fysiotherapeutische klachten en voor fysiotherapeutische klachten bij sporten en training.

BIG-registratie: 99916242204

Amsterdam - Fysiotherapiepraktijk J. de Koostraat .  FOTO DESIREE SCHIPPERS

Kim Loopeker (1989) werkt sinds 2016 bij ons in de praktijk. Zij is algemeen fysiotherapeute. Kim volgt momenteel de Masteropleiding Geriatrische Fysiotherapie.

De geriatrie-fysiotherapeut specialiseert zich in de zorg voor kwetsbare ouderen en patiënten met een hoge (biologische) leeftijd die te maken hebben met complexe gezondheidsproblemen. Het gaat daarbij niet alleen om ouderen, maar ook om patiënten, die bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, dementie, ziekte van Parkinson of een gebroken heup, verschijnselen vertonen van ouderdom. U hoeft daar niet persé oud voor te zijn!

De geriatrie-fysiotherapeut werkt vanuit zijn specifieke kennis over deze doelgroep en de daarbij voorkomende ziektebeelden.

Er worden veel soorten oefeningen en trainingen gegeven om het uit eindelijke doel te bereiken namelijk langer thuis te blijven.

Tot het werk van de geriatriefysiotherapeut behoort ook het adviseren en begeleiden van gezinsleden en eventuele mantelzorgers, over onder andere het ziektebeeld, de prognose, de behandeling, transfers, dagelijkse handelingen en hulpmiddelen.

 

BIG nummer: 09920573304

Medewerkers

Ontvangstbalie/praktijkadministratie

Corinne Koningen

Corinne Koningen is onze administratieve duizendpoot. Zij neemt de telefoon aan, plant afspraken in en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Bij haar kunt u terecht voor alle niet-medische vragen.

Corinne is aanwezig tussen 9.00 uur en 14.00 uur. Voor vragen indien mogelijk bij voorkeur bellen tussen  9.00 uur en 14.00 uur.

Telefonisch aanmelden kan natuurlijk altijd als de praktijk geopend is.