Team ‘Fysiotherapie Osdorp’

Alle maatschapsleden en fysiotherapeuten staan ingeschreven in het centraal kwaliteitsregister van de beroepsvereniging (KNGF) en de gespecialiseerde registers voor manueeltherapeuten (NVMT) en Fysiotherapie in de Geriatrie (NVFG).

Zij stellen eisen aan het professioneel handelen en aan de bekwaamheden die door (verplichte) na- en bijscholing op een hoog niveau worden gehouden.

Cris Aalberts

Cris Aalberts (1961) is een vertrouwd gezicht in onze praktijk, hij werkt er sinds 1991. Cris is naast fysiotherapeut ook longfysiotherapeut. Voor fysiotherapie bij COPD, sport, oncologie en oudere mensen bent u bij hem aan het juiste adres. Tevens is hij de kniespecialist in de praktijk en weet veel van medische fitness, sport gerelateerde aandoeningen, fysiotherapie bij kanker, prothesen in de heup en knie en artrose. U kunt ook bij hem terecht voor dry needling en voor leefstijladvies. “Bewegen is het beste medicijn”, vindt hij.

BIG-nummer: 29032961404

Specialisaties

 • Fysiotherapie
 • Dry Needling
 • Medische Fitness
 • COPD

Marlous Broekhuizen

Marlous Broekhuizen (1977) werkt sinds 2003 in de Koostraat. Tot medio 2011 werkte zij in loondienst, daarna trad ze toe tot de maatschap.

Marlous heeft veel ervaring, en affiniteit in de behandeling van klachten gerelateerd aan het bekken. Ze behandelt vrouwen met lage rug- en bekkenklachten rondom hun zwangerschap, maar daarnaast ook andere klachten van bekkenpijn en bekkenbodemproblematiek. Ze heeft hiervoor diverse aanvullende cursussen gevolgd, maar er óók voor gekozen om niet de Masteropleiding bekkenfysiotherapie te volgen. Dit, omdat zij ook de algemene fysiotherapie nog steeds erg interessant vindt en zich op divers terrein blijft ontwikkelen middels cursussen en nascholingen.

“Het behandelen van tieners tot 90-plussers, van zeer diverse afkomst en achtergrond, voor korte behandeltrajecten of jarenlange behandelrelaties, ik vind het werken in Osdorp nog elke dag een feestje”.

BIG-nummer: 79051244104

Specialisaties

 • Fysiotherapie
 • Zwangerschap
 • Bekkenpijn
 • Bekkenbodemproblematiek
 • Perifeer Arterieel Vaatlijden

Marjolein Hellmann

Marjolein Hellmann (1989), werkt sinds 2013 bij Fysiotherapie Osdorp. Sinds 2012 is zij algemeen fysiotherapeut en heeft zij in 2016 haar Master Manuele Therapie aan de SOMT afgerond. Zij heeft veel affiniteit met lage rug, nek- en hoofdpijnklachten. Daarnaast ziet zij ook algemene fysiotherapeutische klachten.

‘Ik vind de klachten aan wervelkolom het meest uitdagend en leuk om te behandelen. M.n. hoofdpijnklachten vind ik erg interessant omdat ze zo divers en bij elke patiënt anders zijn’.

U kunt bij haar terecht voor manuele therapie, fysiotherapeutische klachten en voor fysiotherapeutische begeleiding bij sporten en training.

BIG-registratie: 99916242204

Specialisaties

 • Fysiotherapie
 • Msc. Manuele therapie
 • Nek- en rugklachten
 • Medical taping

Kim Loopeker

Kim Loopeker (1989) werkt sinds 2016 in de praktijk. Zij is sinds 2015 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en sinds 2021 als geriatrisch fysiotherapeut. Met een vooropleiding als Sociaal Pedagogisch Werker heeft zij de nodige ervaring opgedaan in het begeleiden van patiënten met uiteenlopende zorgbehoeften. De interesse in het begeleiden van ouderen is ontstaan tijdens haar eerste vakantiebaan op 16-jarige leeftijd in een verpleeghuis.
“Als ik iets zou moeten benoemen wat ik de afgelopen jaren heb geleerd is dat het bieden van een luisterend oor heel belangrijk is, helemaal bij ouderen. Als fysiotherapeut maak je deel uit van iemands sociale kring. Bij het ouder worden wordt deze kring steeds kleiner waardoor eenzaamheid kan ontstaan. Ik heb al verschillende keren meegemaakt dat ik het enige contact was van een patiënt omdat alle familie, vrienden en kennissen er niet meer waren. Een luisterend oor bieden is dan zo waardevol. Met sommige patiënten heb ik nog steeds contact, ook na een afgerond behandeltraject.”

BIG nummer: 09920573304

Specialisaties

 • Fysiotherapie
 • Geriatrie

Masood Mazaheri

Masood Mazaheri (1977), werkt sinds 2023 bij Fysiotherapie Osdorp.
Masood is een ervaren Human Movement Scientist en Fysiotherapeut. Hij heeft een PhD in Human Movement Science behaald aan de Vrije Universiteit Amsterdam & KU Leuven. Hij heeft zowel een PhD als een Master’s degree in Fysiotherapie afgerond. Momenteel volgt hij een Master’s degree in Statistiek en Data Science. Masood is gespecialiseerd in Posture & Gait Analysis en Patient-Reported Outcome Measures (PROMs).

Hij is vaardig in het Nederlands en Engels, en spreekt vloeiend Perzisch.
Masood heeft zijn expertise in interdisciplinair onderzoek en klinische praktijk verfijnd door postdoctorale ervaringen. Zijn toewijding aan het verbeteren van de uitkomsten voor patiënten blijkt uit zijn talrijke publicaties in peer-reviewed tijdschriften.

BIG-registratie: 89924093304

Specialisaties

 • Fysiotherapie
 • Bewegingswetenschapper

Corinne Koningen

Corinne is de praktijkassistente. Zij neemt de telefoon aan, plant afspraken in en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Bij haar kunt u terecht voor alle niet-medische vragen.

Corinne is op maandag, woensdag en donderdag aanwezig tussen 9.00 en 14.15 uur. Voor vragen indien mogelijk bij voorkeur bellen tussen deze tijden.

Telefonisch aanmelden kan natuurlijk altijd als de praktijk geopend is.

Interesse in een stage?

Fysiotherapie Osdorp heeft regelmatig stagiaires in de praktijk. Als praktijk vinden wij het belangrijk en voor onszelf ook uitdagend om studenten die de opleiding Fysiotherapie volgen, een stageplek te bieden en zo te werken aan zijn/ haar ontwikkeling. Wij werken samen met de Hogeschool van Amsterdam (HvA) Fysiotherapie.

Stuur ons je sollicitatie