Welkom bij Fysiotherapie Osdorp!

Voor een behandeltraject verzoeken wij u rekening te houden met het volgende:

1) Neem bij elke behandeling een grote handdoek mee.

2) U hoeft zich niet te melden aan de balie, neemt u plaats in de wachtkamer. Uw behandelend fysiotherapeut haalt u daar op.

3) De eerste afspraak duurt meestal een uur. Wij doen dan een intake en onderzoek en zo mogelijk volgt hierop meteen een behandeling of advies. Hiervoor wordt het intake-tarief en een behandeling fysiotherapie in rekening gebracht, conform de afspraken met de verzekeraars. Vervolgbehandelingen duren 30 minuten, dit is inclusief bijwerken van uw dossier en het inplannen van een nieuwe afspraak.

4) Bij verhindering dient u ons uiterlijk 24 uur tevoren te bellen. Voor afspraken die te laat worden afgezegd (korter dan 1 werkdag voorafgaand aan de afspraak), wordt een no-show tarief in rekening gebracht van € 38,00; u ontvangt hiervoor van ons een factuur. Tijdig afmelden kan ook via een voicemailbericht, of via een email naar: info@fysio-osdorp.nl

5) Indien u ons belt en de telefoonlijn is bezet of wordt niet opgenomen, spreekt u dan alstublieft de voicemail in. Wij luisteren deze regelmatig af.

6) Wij hebben contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars, met uitzondering van VGZ en Zorg&Zekerheid en de verzekeringsmaatschappijen die hieronder vallen. Fysiotherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering. Als u niet aanvullend verzekerd bent, rekenen wij het praktijk-tarief. Dit kunt u vinden op onze website en in de wachtkamer.
Bij een chronische indicatie heeft u een verwijzing van huisarts of specialist nodig. Dan worden de behandelingen grotendeels uit de basisverzekering vergoed.

7) Wijzigingen in uw adres, telefoonnummer of emailadres graag tijdig aan ons doorgeven.

8) De praktijk is niet aansprakelijk voor schade aan en/of vermissing van uw eigendommen.

Team Fysiotherapie Osdorp