Fysiotherapie in Amsterdam Nieuw West

Bij Fysiotherapie Osdorp zijn wij expert in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat, ook helpen we u weer te kunnen bewegen. Fysiotherapie voorkomt, verhelpt en verminderd de lichamelijke klachten.

Bij de eerste afspraak wordt een intake gedaan om zo de lichamelijke klachten en de hulpvraag in kaart te brengen. Hierna zal een lichamelijk onderzoek plaatsvinden en zal onze fysiotherapeut een fysiotherapeutische diagnose vaststellen. Waarna er samen met u een behandelplan wordt opgesteld.

Fysiotherapie kan uit verschillende behandelingen bestaan,o.a. oefentherapie, mobilisaties, het begeleiden en adviseren van de klachten en massagetherapie.

Fysiotherapie is direct toegankelijk, u kunt zonder verwijsbrief bij de fysiotherapeut terecht. De behandelingen worden vergoed uit uw aanvullende verzekering.

Afspraak maken

Onze specialisaties

Manuele therapie

De manueel therapeut heeft zich gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten aan de wervelkolom (rug en nek), schouder, armen en heup

Meer informatie

Rug- en bekkenklachten

Rugklachten is een veel voorkomend probleem. Voornamelijk lage rugklachten, maar ook klachten in het midden en hoger in de rug komen vaak voor.

Meer informatie

Schouderklachten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur fermentum odio feugiat, porta ante maximus, convallis ligula.

Meer informatie

Geriatrie fysiotherapie

Ouder worden gaat gepaard met verliezen op lichamelijk, functioneel, cognitief en sociaal vlak. Een geriatrisch fysiotherapeut tracht door middel van een anamnese en onderzoek de wensen en doelen van de oudere patiënt in kaart te brengen.

Meer informatie

Medische Fitness

Onder begeleiding van een ervaren en professionele fysiotherapeut trainen.

Meer informatie

COPD

Voor mensen met COPD heeft Fysiotherapie Osdorp een beweegprogramma ontwikkeld. U beweegt bij ons op een veilige manier met intensieve begeleiding. Zo kunt u op een verantwoorde manier groeien naar een actievere leefstijl.

Meer informatie

Medical Taping

Medical Taping is een methode waarbij tape wordt gebruikt om spieren te ondersteunen zonder daarbij de bewegingsvrijheid te beperken.

Meer informatie

Dry Needling

U kunt ook bij ons terecht voor dry needling. Wij werken met een unieke en nieuwe methode: de FIN-methode. FIN staat voor Functional Integrated Needling.

Meer informatie