18859
page-template-default,page,page-id-18859,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

Kwaliteit

Kwaliteit

U vindt bij ons topkwaliteit. Onze fysiotherapeuten zorgen ervoor dat hun vakkennis op peil is, en werken volgens de meest recente inzichten. Zij gaan regelmatig naar na- en bijscholing en voeren vakinhoudelijk overleg. Fysiopraktijk De Koostraat voldoet aan de hoogste en meest moderne kwaliteitseisen.

We zijn lid van de beroepsverenigingen KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie)en de NVMT (Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie)

Alle therapeuten van Fysiopraktijk De Koostraat staan geregistreerd in zowel het CKR (Centraal Kwaliteitsregister) als BIG-register (wet beroepen individuele gezondheidszorg). Wij werken volgens de KNGF-richtlijnen. Daarnaast werken we samen met praktijken zoals Fysio Schuitemaker en met Reat (Fysionetwerk Amsterdam West) en met de Amsterdamse ziekenhuizen, revalidatiecentra, verpleeghuizen en alle verzekeraars. Onze praktijk is aangesloten bij het Schoudernetwerk regio Amsterdam (SNA) en het LongRevalidatieNetwerk Amsterdam (LoRNA).

Waarneming

Tijdens uw behandelperiode kan het voorkomen dat uw fysiotherapeut op vakantie gaat. De behandelingen worden dan overgenomen door een van de andere therapeuten in onze praktijk. U blijft dus in vertrouwde handen. Wij zorgen voor een goede overdracht zodat de behandelingen zonder problemen kunnen worden voortgezet.

Bij kortdurende ziekte van uw behandelend therapeut kan het een enkele keer voorkomen dat de behandelingen moeten worden afgezegd. Bij langer durende ziekte zorgen wij voor adequate vervanging, zodat de behandelcontinuïteit niet in gevaar komt. Ook hier geldt dat we de behandelingen laten overnemen door onze eigen fysiotherapeuten.

Klachtenregeling

We werken volgens de Wet WBGO, waarin rechten en plichten van patiënten en hulpverleners zijn vastgelegd.

Wij doen er alles aan om u goede zorg te bieden. Mochten er desondanks problemen ontstaan, schroom dan niet om ze ons voor te leggen, zodat we met elkaar naar een goede oplossing kunnen zoeken. Neemt u daarvoor contact op met Marjolein Hellmann of Cris Aalberts. Zij zullen u, als vertrouwenspersonen binnen onze praktijk, verder helpen. Wij zullen er alles aan doen om met uw klacht zodanig om te gaan, dat het de kwaliteit van de geleverde zorg zal verbeteren.

In de wachtkamer vindt u meer informatie over de regeling, zoals beschreven in de door het KNGF uitgebrachte folder Klachten over de behandeling door uw fysiotherapeut.

“ U leert van ons en wij leren van u. “