22141
page-template-default,page,page-id-22141,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Title Image

Zwangerfit

Zwangerfit

Bent u zwanger of net bevallen? Fysiopraktijk De Koostraat biedt het eigentijdse concept ZwangerFit® aan. Dit is een cursus voor zwangere vrouwen en pas bevallen vrouwen. In deze vernieuwde opzet van zwangerschapsbegeleiding is de jarenlange ervaring op het gebied van de zwangerschapsgym gebundeld met de laatste inzichten over bekkenpijn en de kennis van de bekkenbodem(dys)functies. Door de specifieke deskundigheid van fysiotherapeute Marlous Broekhuizen kunt u in uw zwangerschap en in de periode daarna, optimaal begeleid worden.

U kunt al vanaf de 16e week van uw zwangerschap tot aan uw bevalling meedoen met ZwangerFit®. Voordeel hiervan is dat de fitheid en spierkracht van alle spieren langer behouden blijft en er al relatief vroeg in de zwangerschap preventief getraind kan worden met bekken- en bekkenbodemspieren. U krijgt ook al in een vroeg stadium van uw zwangerschap advies over uw bekken en bekkenbodem.

Vanaf vier tot zes weken na de bevalling kunt u weer beginnen met oefenen tot, indien gewenst, zes  maanden na de bevalling. Ook als u niet heeft deelgenomen aan de zwangerschapscursus kunt u hieraan meedoen!

“ Wij helpen u graag verder “