21582
page-template-default,page,page-id-21582,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

Training

Medische fitness van Fysiopraktijk De Koostraat ‘KooFit’

Medische fitness
Onder begeleiding van een ervaren en professionele fysiotherapeut op een veilige en verantwoorde manier werken aan de verbetering van uw gezondheid? Doe mee met de medische fitness ‘KooFit’ onder begeleiding van de fysiotherapeuten van Fysiopraktijk De Koostraat aan de J. de Koostraat 34.

 

Sinds september 2020 geven wij ook trainingstherapie in de ruime oefenzaal van Fysiotherapie Slotervaart aan de Pieter Calandlaan 101.

Voor wie?

  • Medische fitness is er voor mensen met verschillende soorten gezondheidsklachten.
  • Rugklachten.
  • Trainen voor en na een operatie.
  • COPD, longemfyseem en astma.
  • Oncologische revalidatie.
  • Zwangerschap en bekkenklachten
  • Hartklachten en conditieverbetering.
  • Diabetes en overgewicht.

Waarom?
Waarom zou u een medische training gaan volgen? Omdat u op verantwoorde wijze aan de verbetering van uw gezondheid wilt werken! En dat dan precies op het niveau dat bij u past, gericht op het maximale rendement van de inspanningen die u kunt (en wilt) leveren en uitgaande van de bewegingsmogelijkheden en de belastbaarheid van uw lichaam. In overleg met u nemen we zo nodig contact op met uw huisarts of specialist. De meeste zorgverzekeraars vergoeden medische fitness.

Wat gaat u doen?
We beginnen altijd met het bepalen van een persoonlijk trainingstraject op maat. Na lichamelijk onderzoek, verschillende metingen en een conditietest krijgt u een eigen trainingsschema. U traint in kleine groepjes van maximaal vier personen. De training duurt tussen de 30 en 60 minuten. Wilt u liever individuele persoonlijke begeleiding? Dat kan ook.

Goed bereikbaar
U traint in een lichte en gezellige ruimte met moderne fitnesstoestellen. U vindt ons in de J. de Koostraat 34. De ruimte is op de begane grond en ook rolstoel toegankelijk. Parkeren kan voor de deur en is twee uur gratis met een ‘blauwe’ kaart. Tramlijn 1 stopt vlakbij.

 

De oefenruimte bij Fysiotherapie Slotervaart bevindt zich in Medisch Centrum Amsterdam West aan de Pieter Calandlaan 101, zie www.fysioslotervaart.nl  voor meer informatie!

Medische fitness in de J. de Koostraat 34 kan elke dag

Maandag: 10.00 tot 13.00 uur( fysio Slotervaart) en 16.00 tot 1800u (Koostraat)
Dinsdag: 11.00 tot 13.00 uur (fysio Slotervaart) en 14.00-17.00 (Koostraat)
Woensdag: individuele blokken in de Koostraat
Donderdag: 11.00-13.00 (fysio Slotervaart) en 15.00-16.00 (Koostraat)
Vrijdag: 10.00 tot 13.00 uur (fysio Slotervaart)

Meer weten? Kijk snel op www.fysiotherapie-osdorp.nl, bel ons op 020-6190265, mail naar info@fysio-osdorp.nl of kom langs op bovenstaande tijden in het Sportcentrum ‘Koo-Fit’ in de Fysiopraktijk De Koostraat aan de J. de Koostraat 34.

“ Wij helpen u graag verder “