Medische fitness in Osdorp, Amsterdam West
21582
page-template-default,page,page-id-21582,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Training

Medische fitness van Fysiopraktijk De Koostraat in Sportcentrum Caland

Medische fitness
Onder begeleiding van een ervaren en professionele fysiotherapeut op een veilige en verantwoorde manier werken aan de verbetering van uw gezondheid? Doe mee met de medische fitness onder begeleiding van de fysiotherapeuten van Fysiopraktijk De Koostraat in het Sportcentrum Caland.

Voor wie?

  • Medische fitness is er voor mensen met verschillende soorten gezondheidsklachten.
  • Rugklachten.
  • Trainen voor en na een operatie.
  • COPD, longemfyseem en astma.
  • Oncologische revalidatie.
  • Zwangerschap en bekkenklachten
  • Hartklachten en conditieverbetering.
  • Diabetes en overgewicht.

Waarom?
Waarom zou u een medische training gaan volgen? Omdat u op verantwoorde wijze aan de verbetering van uw gezondheid wilt werken! En dat dan precies op het niveau dat bij u past, gericht op het maximale rendement van de inspanningen die u kunt (en wilt) leveren en uitgaande van de bewegingsmogelijkheden en de belastbaarheid van uw lichaam. In overleg met u nemen we zo nodig contact op met uw huisarts of specialist. De meeste zorgverzekeraars vergoeden medische fitness.

Wat gaat u doen?
We beginnen altijd met het bepalen van een persoonlijk trainingstraject op maat. Na lichamelijk onderzoek, verschillende metingen en een conditietest krijgt u een eigen trainingsschema. U traint in kleine groepjes van maximaal vier personen. De training duurt tussen de 30 en 60 minuten. Wilt u liever individuele persoonlijke begeleiding? Dat kan ook.

Goed bereikbaar
U traint in een lichte en gezellige ruimte met moderne fitnesstoestellen. U vindt ons in Sportcentrum Caland, E. van Calcarstraat 2, op de tweede verdieping in de fitnessruimte. De ruimte is ook bereikbaar met een lift. Parkeren kan voor de deur en is gratis, en tram 1 stopt vlakbij.

Medische fitness in Sportcentrum Caland kan elke dag

Maandag: 10.00 tot 13.00 uur en 16.00 tot 21.00 uur
Dinsdag: 11.00 tot 13.30 uur
Woensdag: 10.30 tot 12.30 uur en 16.00 tot 18.00 uur
Donderdag: 09.00 tot 13.30 uur
Vrijdag: 11.00 tot 13.00 uur

Meer weten? Kijk snel op www.fysiotherapie-osdorp.nl, bel ons op 020-6190265, mail naar info@fysio-osdorp.nl of kom langs op bovenstaande tijden in het Sportcentrum Caland, E. van Calcarstraat 2, op de tweede verdieping in de fitnessruimte, of in de Fysiopraktijk De Koostraat aan de J. de Koostraat 34.

“ Wij helpen u graag verder “