22175
page-template-default,page,page-id-22175,page-child,parent-pageid-21570,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

Marlous Broekhuizen

Marlous Broekhuizen

Marlous Broekhuizen (1977) werkt sinds 2003 in de Koostraat. tot medio 2011 werkte zij in loondienst, daarna trad ze toe tot de maatschap.

Marlous heeft veel ervaring, en affiniteit in de behandeling van klachten gerelateerd aan het bekken. Ze behandelt vrouwen met lage rug-en bekkenklachten rondom hun zwangerschap, maar daarnaast ook andere klachten van bekkenpijn en bekkenbodemproblematiek. Ze heeft hiervoor diverse aanvullende cursussen gevolgd, maar er óók voor gekozen om niet de Masteropleiding bekkenfysiotherapie te volgen. Dit, omdat zij ook de algemene fysiotherapie nog steeds erg interessant vindt en zich op divers terrein blijft ontwikkelen middels cursussen en nascholingen.

“het behandelen van tieners tot 90-plussers, van zeer diverse afkomst en achtergrond, voor korte behandeltrajecten of jarenlange behandelrelaties, ik vind het werken in Osdorp nog elke dag een feestje”.

BIG-nummer: 79051244104

Specialisaties

  • Fysiotherapie
  • Zwangerschap
  • Bekkenpijn
  • Bekkenbodemproblematiek
  • Perifeer Arterieel Vaatlijden. Lid Claudicationet/Chronisch Zorgnet