22133
page-template-default,page,page-id-22133,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

Schouderproblemen

Schouderproblemen

Fysiopraktijk De Koostraat is lid van het Schouder Netwerk regio Amsterdam. Dit is een groep van manueel therapeuten en sportfysiotherapeuten die een specialisatie hebben opgebouwd op het gebied van schouderdiagnostiek en schouderrevalidatie.

De schouder is een uniek gewricht. De schouder zorgt ervoor dat we onze arm in alle richtingen kunnen bewegen. Zolang alle onderdelen van de schouder normaal functioneren kan de schouder perfect bewegen, zonder pijn en in alle richtingen. Indien een van de onderdelen van de schouder niet optimaal functioneert, wordt het gewricht kwetsbaar en kunnen er verschillende problemen optreden die het normale functioneren plots veel moeilijker maken.

De belangrijkste doelstelling van het Schouder Netwerk regio Amsterdam is de kwaliteit van het  handelen bij patiënten met schouderaandoeningen te optimaliseren. Dit doen zij door een continue overdracht van kennis en vaardigheden tussen de fysiotherapeuten en manueel therapeuten.

Onze fysio-en manueel therapeut Marvin Heres is schouderspecialist. Hij heeft jarenlange ervaring in het behandelen van schouderklachten en is lid van het Schoudernetwerk regio Amsterdam. Daardoor is hij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten rondom schouderproblemen.

“ Wij helpen u graag verder “