22484
page-template-default,page,page-id-22484,stockholm-core-2.3,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Title Image

Kim Loopeker

Kim Loopeker

Amsterdam - Fysiotherapiepraktijk J. de Koostraat .  FOTO DESIREE SCHIPPERS

Kim Loopeker (1989) werkt sinds 2016 bij ons in de praktijk. Zij is algemeen fysiotherapeute en sinds juli 2021 ook Master Geriatrische Fysiotherapie!

De geriatrie-fysiotherapeut specialiseert zich in de zorg voor kwetsbare ouderen en patiënten met een hoge (biologische) leeftijd die te maken hebben met complexe gezondheidsproblemen. Het gaat daarbij niet alleen om ouderen, maar ook om patiënten, die bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, dementie, ziekte van Parkinson of een gebroken heup, verschijnselen vertonen van ouderdom. U hoeft daar niet persé oud voor te zijn!

De geriatrie-fysiotherapeut werkt vanuit zijn specifieke kennis over deze doelgroep en de daarbij voorkomende ziektebeelden.

Er worden veel soorten oefeningen en trainingen gegeven om het uit eindelijke doel te bereiken namelijk langer thuis te blijven.

Tot het werk van de geriatriefysiotherapeut behoort ook het adviseren en begeleiden van gezinsleden en eventuele mantelzorgers, over onder andere het ziektebeeld, de prognose, de behandeling, transfers, dagelijkse handelingen en hulpmiddelen.

 

BIG nummer: 09920573304